In english

Haxx AB

Haxx är ett litet team bestående av fyra stycken mycket erfarna och duktiga utvecklare och hackers. Vi jobbar som konsulter och erbjuder snabba och bra lösningar på era svåra problem.

Vi konsulter på Haxx sysslar med utveckling inom inbyggda system/realtid, nätverk, open source och Linux. Vi portar Linux, skriver drivers, bootar upp era nya egen-designade kort från scratch eller får ihop dina open source-grejor till den helhet du vill ha. Vi är inte rädda för att ta till assembler eller arbeta nära hårdvaran för att få jobbet gjort. Vi är "doers" och gör sådant andra bara snackar om.

Haxx konsulter stödjer, bidrar och deltar aktivt i ett stort antal Open Source projekt.

Erfarna Konsulter

Vi är alla familjefäder, vi pysslar alla med utveckling på fritiden och vi har alla var och en sisådär tjugo års erfarenhet av branschen.

Vi har jobbat med både stora och små företag främst i Sverige - men vi jobbar ofta också med företag i USA, Europa och Asien på distans.

Vi är experter på inbyggd utveckling - och stolta över det!

Kunder

Under våra år som konsulter inom inbyggda system har vi jobbat med åtskilliga bolag. Däribland 27M Technologies, Adobe, Aspera, Bitsim, Bombardier, Cavena, Enea, Ericsson, FLIR, Intel, Maquet, Net Insight, ORSoC, Polystar, Stiftelsen för Internetinfrastruktur (.SE), TagMaster, Tilgin, Trimble, Wind River med flera!